Skip to main content

Nieuws

Een gezond en succesvol Nieuwjaar

Wij wensen u een gezond, succesvol Nieuwjaar!

Mede namens het ZES-team,
Bauke Kootstra.

  • Aangemaakt op .

Wij zijn verhuisd

In 2013 is ZES BV opgestart en gehuisvest in Winkel in een gedeelte van het bedrijfspand van de Noord Hollandse Motoren Revisie (www.nhmr.nl).
In de opvolgende jaren zijn we gestaag gegroeid en bevinden onze klanten zich meer en meer in het noorden van het land. Dat heeft ons er toe doen besluiten om te verhuizen naar een andere locatie, dichter bij onze klanten. Waarbij onze klanten elders in het land uiteraard op ZES BV kunnen blijven rekenen!

Met ingang van 21 februari 2022 verrichten we onze werkzaamheden en service verlening vanuit onze nieuwe hoofdvestiging:  
Nipkowlaan 12, 9207 JA Drachten.

Wat verandert er verder voor u? Gelukkig niet veel! Want voor vertrouwd advies, beheer, revisie en service kunt u op ZES BV rekenen!

Vanaf 21-02-2022 zijn we bereikbaar via:
Algemeen       : +31 (0)224 745 002
Bauke              : +31 (0)6 5349 9904
Robert             : +31 (0)6 4696 4376

Onze locatie in Winkel blijft onze nevenvestiging.

Met vriendelijke groet,

Bauke Kootstra,
eigenaar/directeur ZES BV.

Nipkowlaan 12
9207 JA Drachten
06 5349 9904 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.zesbv.com

  • Aangemaakt op .

ZES BV definitief overgedragen

Winkel, 12 augustus 2021

Vandaag  heb ik Zantingh Energy Services BV definitief overgedragen aan Bauke Kootstra. Waarmee Bauke, samen met mede aandeelhouder Quintus Meijer, eigenaar is van ZES BV.

Graag wil ik de collega’s van ZES BV bedanken voor de bijzonder plezierige samenwerking gedurende de achterliggende jaren.

Ook mijn dank aan Quintus Meijer voor de plezierige samenwerking, zijn vertrouwen en nimmer aflatende energie. Daarnaast ook mijn dank aan de medewerkers van de Noord-Hollandse Motoren Revisie (NHMR) voor de prettige samenwerking.

En niet te vergeten dank aan de klanten en leveranciers die het vertrouwen hebben gehad om met ZES BV samen te werken.

Met vertrouwen wens ik Bauke en zijn team veel succes en goede zaken toe.

Hans Zantingh

  • Aangemaakt op .

Wisseling van de wacht

Winkel, 17 februari 2021

Betreft: Wisseling van de wacht

Geachte relatie,

Na 50 jaar werkzaam te zijn geweest heb ik afgelopen jaar besloten dat het tijd wordt om mijn werkzaamheden over te dragen aan de jongere generatie om de continuïteit van ZES BV te waarborgen.

En dat is gelukt, met enthousiasme en vertrouwen kan ik  u hierbij melden dat de heer Bauke Kootstra per 1 maart 2021, mijn taken binnen ZES BV zal overnemen.

Bauke Kootstra is geen onbekende in de Wkk- en NSA wereld, vanaf de jaren ’90 is hij in dit segment werkzaam. In technisch opzicht kent de Wkk- en NSA wereld weinig tot geen geheimen voor Bauke. Dat gegeven en het feit dat Bauke een klantgericht, vriendelijk mens is maakt dat ik met vertrouwen de toekomst van ZES BV tegemoet zie.

Met ingang van 1 maart 2021 is Bauke te bereiken op:
Algemene telefoonnummer:  0224 745 002
Mobiel: 06 5349 9904
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uiteraard blijf ik op de achtergrond nog aanwezig om, indien nodig, Bauke met raad en daad bij te staan.

Graag wil ik u bedanken voor het door u in ZES BV gestelde vertrouwen en voor de prettige samenwerking gedurende de achterliggende jaren.
Tegelijkertijd spreek ik de hoop uit dat uw vertrouwen en de prettige samenwerking met Bauke aan het roer van ZES BV niet zal veranderen.

Tenslotte wens ik u en uw bedrijf het beste toe.

Met vriendelijke groet,

Hans Zantingh
06 2130 8263 (vanaf 1 maart as.)

  • Aangemaakt op .

Collega's gezocht

Beste oud-collega’s, facebook- en LinkedIn relaties,

Zoals zo veel bedrijven zijn wij op zoek naar technische medewerkers voor onze servicedienst.
Mogelijk kent u mensen in uw naaste omgeving of in uw netwerk die op zoek zijn naar een nieuwe baan als allround servicemonteur, zie onderstaand  functieprofiel.
Mocht u iemand weten die mogelijk geïnteresseerd is, wilt u dit bericht dan als tip aan die persoon doorgeven?
Mocht er vanuit uw tip iets positiefs komen, in de vorm van een arbeidsovereenkomst, dan hebben wij daar een leuk dank-je-wel presentje voor in petto.
Reageren kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Bauke Kootstra

Lees meer …Collega's gezocht

  • Aangemaakt op .

Bedankt Nico!

20130104 nicokulkSinds januari 2013 maakt Nico Kulk deel uit van ons ZES team. Als zeer ervaren Technisch Specialist was Nico een ware vraagbaak voor zijn collega's. Met de nodige humor gaf hij antwoord op hun vragen en sloot dit dan standaard af met: "alles goed"!

Helaas werd Nico twee jaar geleden  getroffen door een bacteriële infectie die een bijzonder heftige invloed had op zijn gezondheid en functioneren. 

Na een lange ziekteperiode, een intensieve revalidatie en re-integratie periode werd duidelijk dat het voor Nico niet mogelijk was om zijn beroep nog langer uit te oefenen. Dat was een zware en moeilijke conclusie voor Nico en voor ZES. Inmiddels heeft Nico er 'vrede' mee dat hij noodgedwongen zijn werkzame leven eerder dan gepland moet beëindigen.

Voor ZES BV betekent het dat we een zeer gewaardeerde, hulpvaardige en humorvolle collega moeten missen. Bedankt Nico voor je inzet, je harde werken, je humor en je bijzondere manier van omgaan met onze klanten.

We wensen Nico en zijn Huibie het allerbeste toe!.
Robert, Berend, Jasper, Jochem, Hans en Trudy

Wilt u Nico 'alles goed' wensen dan kunt u hem een mail sturen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Aangemaakt op .

Horti contact 2020

2020 horticontact Gorinchem

U bent van harte welkom op stand E 118 tijdens Horti contact op 18, 19 en 20 februari in Gorinchem.  

  • Aangemaakt op .