Skip to main content

Bedankt Nico!

20130104 nicokulkSinds januari 2013 maakt Nico Kulk deel uit van ons ZES team. Als zeer ervaren Technisch Specialist was Nico een ware vraagbaak voor zijn collega's. Met de nodige humor gaf hij antwoord op hun vragen en sloot dit dan standaard af met: "alles goed"!

Helaas werd Nico twee jaar geleden  getroffen door een bacteriĆ«le infectie die een bijzonder heftige invloed had op zijn gezondheid en functioneren. 

Na een lange ziekteperiode, een intensieve revalidatie en re-integratie periode werd duidelijk dat het voor Nico niet mogelijk was om zijn beroep nog langer uit te oefenen. Dat was een zware en moeilijke conclusie voor Nico en voor ZES. Inmiddels heeft Nico er 'vrede' mee dat hij noodgedwongen zijn werkzame leven eerder dan gepland moet beƫindigen.

Voor ZES BV betekent het dat we een zeer gewaardeerde, hulpvaardige en humorvolle collega moeten missen. Bedankt Nico voor je inzet, je harde werken, je humor en je bijzondere manier van omgaan met onze klanten.

We wensen Nico en zijn Huibie het allerbeste toe!.
Robert, Berend, Jasper, Jochem, Hans en Trudy

Wilt u Nico 'alles goed' wensen dan kunt u hem een mail sturen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Aangemaakt op .