Skip to main content

NIEUW: revisie MTU 4000V12-L61 op locatie

Pagina 1 van 2

 

2017-revisie mtu op locatieIn opdracht van Rubens Kwekerijen heeft Zantingh Energy Services bv (ZES bv) een zogenoemde 48.000 draaiuren revisie uitgevoerd aan een MTU 4000V12-L61 Gasmotor. Bij deze revisie dienen tevens de hoofdlagers vervangen te worden. Om dit te realiseren dient het motorblok 180 graden gedraaid te worden. 

Tot nu toe werd er door onze collega onderhoudsbedrijven gekozen om de installatie compleet uit te bouwen en af te voeren naar bijvoorbeeld revisiewerkplaatsen.

ZES bv heeft er voor gekozen om deze werkzaamheden op locatie uit te voeren. En voorzover wij weten is deze werkwijze nog niet eerder toegepast bij een MTU 4000V12-L61.

Een andere reden voor deze keuze was dat het compleet uitbouwen geen optie was daar anders grote delen van het ketelhuis ontmanteld moesten worden, wat een kostbare aangelegenheid had geworden. De uiteindelijke doorlooptijd van de revisie, inclusief generatorrevisie was 3 weken en opdrachtgever heeft, in de bedrijfsvoering, geen hinder ondervonden van deze werkzaamheden.  

Is uw motor aan revisie toe, neem contact op met Robert de Bruin: M. +31 (0)6 4696 4376 E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of met Hans Zantingh M.+31 (0)6 5349 9904 E. hDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ZES bv levert maatwerk en denkt met u mee om de kosten binnen de perken te houden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden.
 

Foto's revisie MTU op locatie
Pagina
  • Aangemaakt op .