Skip to main content

Uw installatie, onze zorg!

Geachte relatie,

Voor het merendeel van u zit de vakantie er weer op en bent u met frisse moed weer aan de slag gegaan. Het is inmiddels september en daarmee is het laatste kwartaal van het jaar aangebroken. Een niet onbelangrijk kwartaal want juist in deze periode lopen bestaande onderhoudscontracten van uw Warmtekrachtkoppeling (WKK) & Noodstroomaggregaat (NSA) af en is het voor u misschien van belang om uw onderhoudscontract eens tegen het licht te houden.

Biedt het contract u nog wat u nodig heeft in de huidige situatie? Welke mogelijkheden biedt het u en is dat voldoende zodat u kunt vertrouwen op de goede werking van uw installaties en dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Ook niet onbelangrijk de draaiuren tarieven, staan deze nog in juist perspectief ten opzichte van het gebodene en het benodigde?

Misschien is het voor u nu de juiste tijd om u te laten informeren over de mogelijkheden en opties die ZES BV, vanuit haar kennis, ervaring en knowhow, met een contract op maat u kan bieden.
Vraag vrijblijvend een offerte aan via e- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0224 745002

Kijk ook even op onze website bij referenties welke van uw collega-bedrijven het onderhoud van hun installaties hebben toevertrouwd aan ZES bv.

Onderhoud, service, revisie aan en levering nieuwe installaties van alle merken en type motoren biedt ZES bv u vanuit een flexibele, innovatieve, klantgerichte organisatie want:

Uw installatie, onze zorg!

  • Aangemaakt op .