Skip to main content

onderhoudsmarkt in beweging

Uw installatie, onze zorg!

Geachte heer/mevrouw,

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan er is veel beweging op de onderhoudsmarkt.
Grote gerenommeerde WKK onderhoudsbedrijven krimpen sterk in en stoten voor hun organisatie niet interessante onderhoudsovereenkomsten af.

Behoort uw onderhoudsovereenkomst tot deze categorie dan veroorzaakt dat voor u een vervelende situatie. Aan de andere kan het een uitdaging zijn om uw licht eens op te steken op de sterk veranderende onderhoudsmarkt.

Her en der zijn nieuwe onderhoudspartijen ontstaan zoals Zantingh Energy Services BV. ZES BV realiseert zich terdege dat uw bedrijf er bij gebaat is wanneer er snel, daadkrachtig en effectief gereageerd wordt bij onderhoud en revisie. Als kleine en flexibele organisatie onderscheidt ZES BV zich hierin door haar korte klantgerichte communicatielijnen.

Vanuit onze jarenlange ervaring weet ZES BV dat de WKK-installatie een cruciale rol speelt bij de ontwikkeling van uw producten en bedrijfsvoering.
Een op bedrijfsmaat gesneden onderhoudsovereenkomst vormt de basis van het kunnen vertrouwen op goede en snelle service.

Met ingang van 1 januari 2013 kan Zantingh Energy Services B.V. u, in combinatie met een onderhoudsovereenkomst, een machinebreukverzekering met een aanvullende bedrijfsschadeverzekering bieden, dat biedt u zekerheid op twee fronten.

Hebt u interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies!

Daarin bespreken we graag persoonlijk uw wensen en verwachtingen. Waarna wij u van het beste advies kunnen voorzien. Op onze website www.zantinghenergyservices.com vindt u meer informatie over ons aanbod, onze werkwijze en tarieven. Uw aanvraag zien wij met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
ZANTINGH ENERGY SERVICES B.V.

Hans Zantingh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Quintus Meijer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Aangemaakt op .