Skip to main content

Advies, service, onderhoud en revisie van energieopwekkende installaties

Zantingh Energy Services; voor WKK en noodstroomaggregaten

Bij Zantingh Energy Services mag u rekenen op een betrokken aanpak en een no-nonsense beleid. Zo bieden wij klantvriendelijke tarieven en heldere communicatie. En natuurlijk profiteert u van onze expertise in energie-installaties en onze onafhankelijke en frisse kijk daarop.

Betrouwbaar en deskundig advies voor uw energie

Zantingh Energy Services biedt u de deskundigheid van jarenlange ervaring en de flexibiliteit en snelheid van een jonge onderneming met een groot netwerk. Voor vertrouwd advies, beheer en revisie kunt u op ons rekenen!

Bauke Kootstra

Vanaf 21-02-2022 zijn we bereikbaar via:
Algemeen       : +31 (0)224 745 002
Bauke              : +31 (0)6 5349 9904 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Robert             : +31 (0)6 4696 4376 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


image001 Op al onze leveringen zijn van toepassing de:
Bovag Algemene Voorwaarden Onderhoud en Bovag Algemene Onderhoudsvoorwaarden energiesystemen en revisie 

Uw installatie, onze zorg!

Ons aanbod

Voor ondernemers, bedrijven en instellingen die moeten kunnen vertrouwen op hun energie-installatie: Zantingh Energy Services biedt zowel advies als beheer en onderhoud van energieopwekkende installaties aan zoals warmtekrachtkoppelingen (WKK) maar ook noodstroomvoorzieningen.

Onze werkwijze

Wij denken met onze klanten mee en zorgen op verantwoordelijke wijze voor een goed beheer en onderhoud van de energie-installatie. Daarmee heeft u de zekerheid van een installatie die werkt. Ongeacht welk merk. Zantingh Energy Services onderhoudt, adviseert en reviseert alle merken.

Revisie

Zantingh Energy Services biedt haar diensten aan voor installaties van elk merk, zoals onder meer: Caterpillar, Cummins, Guascor, MAN, MTU | Mercedes, DEUTZ | MWM, GE-Jenbacher, Waukesha, Perkins | DORMAN